Küldetésünk

A FAKULTÁS FM Zrt. olyan üzemeltetési brand-et épít, aminek garantált hatásaként megrendelőink hatékonyan, gazdaságosan működhetnek. Ügyfeleink, munkatársaink számára olyan körülményeket biztosítunk, melyek között kényelmesen élhetnek, és jó közérzetben dolgozhatnak.

Minden szolgáltatási területen – legyen az infrastrukturális, műszaki vagy gazdasági facility management - törekszünk a hosszú távú partnerségre, így ügyfeleink igényeit szem előtt tartva, előzékeny és gyors szolgáltatást nyújtunk.

Munkánkat a környezettudatosság és költséghatékonyság határozza meg, miközben innovatív megoldásokkal fejlesztjük szolgáltatásainkat.

Cégünk számára a társadalmi felelősségvállalásnak szintén kiemelt jelentősége van.

Épülettakarítás

Épülettakarítás - FAKULTÁS FM

Takarítás – a minőség a renddel és a tisztasággal kezdődik – jó közérzetben folytatódik!

Teljes körű takarítási megoldásokat keres irodája, szállodája, kereskedelmi létesítménye, ipari területe, egészségügyi,- élelmiszeripari,- kulturális létesítményei, vagy wellness és fürdője takarításához?

Igazodunk az Ön igényeihez és a takarítandó létesítmény típusához, funkciójához.

További szolgáltatásaink

Soft FM Szolgáltatások

Épülettakarítás: Minden olyan feladat kihívást jelent számunkra, mely különleges gondoskodást, minőségi munkát igényel!

Kertgondozás: Munkánkat szakképzett kertészek alkalmazásával, korszerű gépekkel és eszközökkel, a környezetvédelmi előírásokat betartva látjuk el!

Vagyonvédelem: Ingatlanvagyonát érezze biztonságban, mi vigyázunk Önre és vállalkozására!

Hard FM Szolgáltatások

Szolgáltatásaink nélkülözhetetlenek épülete műszaki hibáinak megelőzésében, és azok gyors elhárításában. Így épülete akadály nélkül szolgálhatja az Ön tevékenységét. Ehhez adjuk mi szaktudásunkat, gondoskodásunkat és korrektségünket. A hibák megelőzésével nem csak elkerülheti a kellemetlenségeket, hanem gazdaságosabbá is válik épülete működtetése is.

Gazdasági FM Szolgáltatások

Költséghatékony épületüzemeltetés és energiamenedzsment.
Hatékony segítségre mindig szüksége lesz, ha épülete műszaki funkcióit gazdaságosan szeretné üzemeltetni és hathatósan akar fellépni a szolgáltatókkal szemben is. Elemzünk és optimalizálunk a leghatékonyabb működés érdekében.

Használja ki szolgáltatásaink előnyeit!

  • Spóroljon költségein: menedzsmenti költségeket és jelentős járulékos költségeket takaríthat meg azzal, hogy ránk bízza az épülettakarítás, a vagyonvédelem, a kertgondozás és a műszaki üzemeltetés feladatait.
  • Tiszta, ápolt, rendezett, inspiráló és legfőképpen jól működő – szinte intelligens épületben, –környezetben dolgozhat.
  • Számíthat állandó készenlétünkre, azonnali probléma-megoldásainkra. Online hibabejelentő szoftverünket használva elindíthatja az azonnali intézkedési folyamatot.
  • Az épületüzemeltetés minden területén kérheti segítségünket, semmiben sem marad magára!
  • Egycsatornás kommunikációval a FAKULTÁS FM Zrt-nél mindig pontosan tudni fogja, kihez fordulhat! Szervezetünk áttekinthető és kiválóan szervezett, a sikerünk egyik titka a gyors döntési és intézkedési mechanizmusunk.

Épülete nálunk jó kezekben van!

0
év épületüzemeltetési tapasztalat
0
ügyfél
0
létesítmény
0
négyzetméter terület kezelése

Fontosnak tartjuk, hogy támogassuk a rászorulókat, a jövő generációit és a tehetséges embereket, ezért a FAKULTÁS FM Zrt. kiemelt jelentőséget tulajdonít a társadalmi szerepvállalásnak, a segítő alapítványok munkájának és működésének támogatását. A következő szervezetekkel állunk támogatói kapcsolatban:

Rehabjob.hu
Motiváció alapítvány
Salva Vita
Sinosz
Down alapítvány
Keressük egymást