6 előny, mely Önt illeti

  1. Kiszámítható, hosszú távú partneri lehetőség, a minőség garanciájával

A folyamatos rendelkezésre állás és a transzparens megoldások ügyfeleink természetes elvárása velünk szemben. 80 állandó megrendelőnk napi megelégedettsége bizonyíték szolgáltatásaink minőségére. Elhivatottságunk "jó gazda" gondosságával óvja, tartja fenn és fejleszti ingatlanjait.

  1. Innovatív gondolkodásmód, proaktív cselekvés

Ugyanazért a díjért egyre többet nyújtunk, ezért Nálunk évről- évre csökkennek az árak. Az egyre gazdaságosabb technológiák magabiztos alkalmazása együttműködésünk költséghatékonyságban mérhető. Minden olyan feladat kihívást jelent számunkra, mely különleges gondoskodást, minőségi munkát igényel.

  1. Hatékony integrált szolgáltatási rendszer

Egykapus információ gyűjtő és elosztó koordinációs ügyvitel. Pénzt takarítunk meg Önnek azzal, hogy az ingatlanjával kapcsolatos szolgáltatásokat komplexen, integráltan, de egy kézben tartjuk. A létesítmény-gazdálkodás csomagunk minden ágazata (eleme) önállóan is hatékony versenypozícióban van. A szinergiák okán a minőség javulását és a költségek egyidejű csökkenését tapasztalhatja meg.

  1. Szabálykövető szolgáltatás, etikus magatartás

A nagyvállalati szemléletünk komoly szolgáltatói eredményeket generál. Fegyelmezett minőségbiztosítási rendszerünk pedig garantálja a folyamataink működését, munkatársaink képzettségét, eszközeink minőségét. A fogyatékosságal élők munkahelyi integrációja vállalati fő irányelv.

  1. Gyors döntési mechanizmus

Azonnal reagálunk! A változó igényekhez a kisvállalkozások rugalmasságával alkalmazkodunk. Küldetésünk az életszerű megoldások javaslata és előkészítése.

  1. Környezettudatos, környezetbarát megoldások

Innovatív megoldásokat alkalmazunk és a legmodernebb technológiákra támaszkodunk, melyeknél környezetünk megóvását és a fenntartható fejlődést is szem előtt tartjuk.

Image
Image
Image
Image
Image

Kapcsolat

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Elérhetőségeink

Iroda: 1141 Budapest, Szilágysomlyó utca 10/A.

Székhely: 5093 Vezseny, Templom utca 1.

Pénzügy elérhetősége: +36 1 490 01 29