Küldetésünk

VÍZIÓNK

FAKULTÁS FM Zrt. az épületüzemeltetés szakértője, a piac egyik legelfogadottabb szereplője.

MISSZIÓNK

Célunk, hogy a strukturált iparági ügyfeleink igényeihez maximálisan igazodva, valamint a környezetvédelmi- és jogszabályi elvárásoknak teljes mértékben megfelelve, sikeres üzemeltetési szolgáltatásokat nyújtsunk, ezért a termelővállalatok és prémiumkategóriás létesítmények működtetéséhez teljes körű, vagy integrált megoldásokat kínálunk. Küldetésünk alapján Megrendelőnk érdekeit szem előtt tartva a költségstruktúrát életszerűen alkalmazzuk, mellyel hatékony üzemeltetést, hosszú távú értékmegőrzést biztosítunk.

 VÁLLALATI FILOZÓFIÁNK

Számunkra már nem jelent kihívást az ismétlődő napi rutint igénylő szolgáltatási feladat. Mi másképpen gondolkodunk az üzemeltetésről. A FAKULTÁS FM Zrt. azon megrendelők partnere szeretne lenni, akik értékteremtő feladataik ellátása mellet kiemelkedően fontos feltételnek tartják üzemelési hátterük kiszámíthatóan magas színvonalának megtartását. Működési körülményeik speciális szakmai kihívásokat, agilis, rugalmas végrehajtást feltételeznek. Innovatív gondolkodásmódunk és proaktív cselekvésünk nem csak leveszik az épületüzemeltetés terheit Megrendelőink válláról, hanem kényelmet, hangulatos, tiszta, szinte „intelligens”, sőt: inspiráló környezetet biztosítanak napi munkájához.

 ALAPELVEINK

A FAKULTÁS FM Zrt. legfontosabb alapelve a minőség és a megbízhatóság, amely meghatározza az egész vállalat működését

Rugalmas hozzáállással, folyamatos készenlétben tartott szakértő menedzsmentünkkel és dolgozóinkkal készen állunk bármilyen jellegű, a létesítmények FM szolgáltatási sikerét hozó felkérések ellátására.

Szolgáltatási struktúránkat és árainkat minden esetben gondos tervezőmunkát követően, specifikusan, Megbízóink igényeihez és a szolgáltatási területek műszaki adottságaihoz alkalmazkodva alakítjuk ki, szem előtt tartva a megfelelő minőségű, fenntartható, költséghatékony szolgáltatói tevékenység biztosítását.

Az etikus vállalati belső környezet kialakítása és a fogyatékossággal élők munkahelyi integrálása fő irányelveink közé tartozik.

Nagy Ernő - vezérigazgató

info@fakultasfm.hu

Image
Image
Image
Image
Image

Kapcsolat

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Elérhetőségeink

Iroda: 1141 Budapest, Szilágysomlyó utca 10/A.

Székhely: 5093 Vezseny, Templom utca 1.

Pénzügy elérhetősége: +36 1 490 01 29